Přenosný monitor dechu Respisense – do postýlky i do kočárku

Datum publikace: 01.06.2011

Kategorie: Novinky na trhu | Miminko | Batole | Maminky a tatínkové

Monitor dechu je zařízení pro hlídání dýchacích pohybů novorozenců a používá se jako prevence proti syndromu náhlého umrtí novorozenců, označovaného jako SIDS.  

Některé děti jsou více ohroženy syndromem náhlého úmrtí kojence, případně dalšími zdravotními riziky, ale monitory dechu jsou určeny pro  všechny děti a rodiče, kteří chtějí mít klidný spánek.

Monitory dechu jsou nejčastěji vyráběny jako podložky, což značně omezuje jejich praktické využití a jejich používaní sebou nese řadu nevýhod, zejména jejich použitelnost pouze v postýlce.

        

Vzhledem k těmto skutečnostem byl vyvinut výrobek, který se vyznačuje velkou mobilitou a bezpečností s označením Respisense. je použitelný nejen doma v postýlce, ale i v kočárku, houpacím sedátku apod.

Respisense je spolehlivé zařízení použitelné kdekoliv miminko spí. Je vhodný i ve společné posteli se spícími dvojčátky, kdy se matka při nočním kojení nemusí obávat o druhé z dvojčátek, které spí. Rozlišuje rytmické dýchání a obvyklý pohyb, když nezaregistruje ani jedno, tak s malými vibracemi zkouší znova nabudit dýchání. Když dýchání ani do pěti vteřin nezačne, tak se zapne světelná a zvuková signalizace.

     

Respisense je na světě první přenosné a bezpečné zařízení na monitorování dechu, které kontroluje a zároveň i aktivně stimuluje dech dítěte.
Je to registrovaný, mnoho cenami oceněný výrobek. Je vyráběn v EU.

Díky inovativnímu řešení není potřeba žádných drátů, pásků, které mohou být pro malé badatele velkým nebezpečím (udušení, uškrcení apod.).

Respisense nepotřebuje žádnou údržbu. Při každém zapnutí proběhne automatická kontrola funkcí. Respisense obsahuje baterii, kterou si uživatel vymění sám, při prodeji je dodávána již jedna náhradní baterie zdarma. V současné době je doporučná cena 2150 Kč, objednat nebo si vybrat svého prodejce můžete na www.respisense.cz.

www.respisense.cz

Přečtěte si také:

Navštivte také: Novinky na trhu, Recepty

Tagy: monitor dechu

Komentáře